Data | Śniadanie | Obiad | Podwieczorek |
16.12.2013 r. poniedziałek |
- chleb 35g
- chleb wieloziarnisty
- masło 5g
- ser gouda 20g
- marchew surowa 10g
- herbata 150g
- kawa zbożowa z mlekiem 150g
|
- żurek z jajkiem i kiełbasą na porcjach rosołowych z zieloną pietruszką 250g
- zapiekanka makaronowa 200g
- sok owocowy 150g
|
- bułka kanapkowa 35g
- masło 5g
- dżem 20g
- jabłko 10g
- herbata 150g
- krem orzechowy 10g
|
17.12.2013 r. wtorek |
- chleb 35g
- masło 5g
- kakao 150g
- mandarynka 10g
- herbata 150g
|
- zupa porowa z zacierką na porcjach rosołowych z zielona pietruszką 250g
- pieczeń rzymska 60g
- ziemniaki 150g
- surówka z marchwi i chrzanu i majonezem 20g
- sok owocowy 150g
|
- chleb 35g
- masło 5g
- kiełbasa jałowcowa 20g
- serek kanapkowy 10g
- herbata 150g
|
18.12.2013 r. środa |
- chleb 35g
- chleb razowy 25g
- masło 5g
- szynka konserwowa 10g
- pomidor 10g
- herbata 150g
- kawa zbożowa z mlekiem 150g
|
- zupa pomidorowa z makaronem na porcjach rosołowych z zieloną pietruszką 250g
- polędwiczki w sosie własnym 60g
- kapusta gotowana czerwona z żurawiną 60g
- ziemniaki 150g
- sok owocowy 150g
|
- galaretka z bitą śmietaną 150g
- biszkopty 10g
|
19.12.2013 r. czwartek |
- chleb żytni 35g
- masło 5g
- pieczeń wiejska 20g
- herbata 150g
- banan 10g
- ser żółty 10g
- mandarynki 10g
- pierniczki 1 szt.
|
- zupa barszcz z makaronem na porcjach rosołowych z zieloną pietruszką 250g
- paluszki rybne 1 szt.
- ziemniaki 150g
- sos grecki 20g
- kapusta z grochem 40g
- sok owocowy 150g
|
- bułka kajzerka 35g
- masło 5g
- pasztet drobiowy 20g
- ogórek kwaszony 10g
- herbata 150g
|
20.12.2013 r. piątek |
- chleb 35g
- masło 5g
- serek topiony 10g
- jajko gotowane 10g
- herbata 150g
- jabłko 10g
|
- zupa cebulowa na porcjach rosołowych z zieloną pietruszką 250g
- makaron z sosem pomidorowym 200g
- sok owocowy 150g
|
- pierniczki 2 szt.
- sok owocowy 150g
|