Data | Śniadanie | Obiad | Podwieczorek |
02.09.2013 r. poniedziałek |
- chleb żytni 35g
- masło 5g
- szynka drobiowa 20g
- herbata 150g
- ogórek zielony 20g
|
- zupa pomidorowa z makaronem na porcjach rosołowych 250g
- naleśniki z cukrem i dżemem truskawkowym 200g
- sok owocowy 150g
|
- bułka kajzerka 35g
- masło 5g
- ser biały 20g
- herbata 150g
|
03.09.2013 r. wtorek |
- Chleb 35g
- Masło 5g
- Pasztet drobiowy 20g
- Ogórek konserwowy 10g
- Herbata 150g
- Kawa zbożowa z mlekiem 150g
|
- Rosół z ryżem na porcjach rosołowych 250g
- gulasz z ziemniakami 200g
- Kalafior z masłem i bułką tartą 60g
- Sok owocowy 150g
|
- Nektarynka 20g
- Chrupki kukurydziane 10g
|
04.09.2013 r. środa |
- chleb żytni 35g
- masło 5g
- szynka drobiowa 20g
- herbata 150g
- ogórek zielony 20g
|
- zupa pomidorowa z makaronem na porcjach rosołowych 250g
- naleśniki z cukrem i dżemem truskawkowym 200g
- sok owocowy 150g
|
- bułka kajzerka 35g
- masło 5g
- ser biały 20g
- herbata 150g
|
05.09.2013 r. czwartek |
- chleb żytni 35g
- masło 5g
- szynka drobiowa 20g
- herbata 150g
- ogórek zielony 20g
|
- zupa pomidorowa z makaronem na porcjach rosołowych 250g
- naleśniki z cukrem i dżemem truskawkowym 200g
- sok owocowy 150g
|
- bułka kajzerka 35g
- masło 5g
- ser biały 20g
- herbata 150g
|
06.09.2013 r. piątek |
- chleb żytni 35g
- masło 5g
- szynka drobiowa 20g
- herbata 150g
- ogórek zielony 20g
|
- zupa pomidorowa z makaronem na porcjach rosołowych 250g
- naleśniki z cukrem i dżemem truskawkowym 200g
- sok owocowy 150g
|
- bułka kajzerka 35g
- masło 5g
- ser biały 20g
- herbata 150g
|